Home

 • Schilderwerk

  De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers, zoals binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen, bedrijfspanden, huurwoningen en overige onroerend goed in zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie. Deze werkzaamheden kunnen kleinschalig zijn, maar ook projectmatig en desgewenst met een onderhoudsschema over een langere periode.

 • Schilderwerk

  De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers, zoals binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen, bedrijfspanden, huurwoningen en overige onroerend goed in zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie. Deze werkzaamheden kunnen kleinschalig zijn, maar ook projectmatig en desgewenst met een onderhoudsschema over een langere periode.

 • Glasplaatsen

  Als erkend glaszettersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van HR-beglazing in zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Ook de diverse subsidie mogelijkheden voor HR-beglazing, in verband met de Energiepremie, zijn bij ons bekend. Wij kunnen u daar dan ook geheel vrijblijvend in adviseren en desgevraagd een offerte op maat uitbrengen.

 • Wandafwerking

  De mogelijkheden m.b.t. de diverse soorten wandbekledingen zijn zeer breed.
  Het aanbrengen van b.v. behang, vinyl, glasweefsel, als ook (structuur)muurverven, sier-en spuitpleisters wordt uitgevoerd door ons eigen vakkundig personeel.