Voor al uw schilderwerk, glas en behang

Schilderwerk
De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers, zoals binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen, bedrijfspanden, huurwoningen en overige onroerend goed in zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie. Deze werkzaamheden kunnen kleinschalig zijn, maar ook projectmatig en desgewenst met een onderhoudsschema over een langere periode.
deuren web
 

BTW-tarief voor schilderwerk

Het BTW-tarief voor schilderwerk is 9%

 

Huisschilder plan

De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het buitenschilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en eventuele renovatie. Bovendien levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning en … u woont een stuk zorgelozer!

Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk

Het Huis Schilder Plan is een overeenkomst die u afsluit met een schildersbedrijf om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden. Het Huis Schilder Plan is bedoeld voor het buitenschilderwerk en in overleg kan ook het binnenschilderwerk onderhouden worden. Met het Huis Schilder Plan kunt u kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract. Natuurlijk kunt u een deel van het schilderwerk, in overleg met de Huis Schilder Plan schilder, ook zelf doen.

Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk

Kiest u voor het Huis Schilder Plan, dan kiest u voor zekerheid. Om die reden wordt uw woning voorzien van het Huis Schilder Plan kwaliteitsteken en ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat. Het Huis Schilder Plan certificaat geeft u de garantie dat de werkzaamheden onder alle omstandigheden volgens plan worden afgemaakt.

Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk

De vakkennis van Schildersbedrijf Enschede en de kwaliteit van de Sikkens producten garanderen voor jaren een perfecte staat van het schilderwerk aan uw woning. Omdat het Huis Schilder Plan wordt afgestemd op de specifieke situatie van de woning en het schilderwerk voortdurend onder controle van de vakman staat, bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en zorgeloos onderhoud.