Voor al uw schilderwerk, glas en behang

Glas plaatsen
Als erkend glaszettersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van HR-beglazing in zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Ook de diverse subsidie mogelijkheden voor HR-beglazing, in verband met de Energiepremie, zijn bij ons bekend. Wij kunnen u daar dan ook geheel vrijblijvend in adviseren en desgevraagd een offerte op maat uitbrengen.
glas in lood plaatsen
 

Isolatie glas

Als glaszettersbedrijf kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van HR-beglazing in zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Ook de diverse subsidie mogelijkheden voor HR-beglazing, in verband met de Energiepremie, zijn bij ons bekend. Wij kunnen u daar dan ook geheel vrijblijvend in adviseren en desgevraagd een offerte op maat uitbrengen.

Glas eigenschappen

Enkele eigenschappen van glas op een rijtje. Grondstoffen zijn volop beschikbaar, derhalve is glas een relatief goedkoop bouwmateriaal.

    • Milieuvriendelijk
    • Doorzichtig
    • Sterk
    • Goed bestand tegen veroudering, zouten en zuren
    • Het enige transparante constructiemateriaal

Maar nog steeds kan glas ................ breken.

Jaarlijks gebeuren teveel ongelukken hierdoor. Veiligheidsglas is er om U een veilig gevoel te geven, zodat U beschermt bent tegen ongevallen bij glasbreuk maar ook tegen opzettelijke vernielingen om zodoende Uw bedrijf of woning te beveiligen.

lsolatieglas is een product dat in Nederland pas echt bekend is geworden toen de eerste oliecrisis ontstond. Inmiddels is het product al zover ontwikkeld dat vele combinaties mogelijk zijn. lsolatieglas was vroeger opgebouwd uit twee lagen floatglas. Tegenwoordig worden de glasbladen voorzien van een ultra dun transparant laagje metaaloxiden. Hierdoor kunnen isolatiewaarden behaald die overeen komen met die van en spouwmuur.

Glas als decoratie is er ook, maar dan in de vorm van gefigureerd of glas in lood. Bij het eerst genoemde is er een ruime keuze, van vroeger tot nu. Bij glas in lood is het anders, het vergroot de sfeer in huis en kan iets kunstzinnigs geven. Veel mensen die een oud bestaand huis kopen willen dan ook weer de authentieke glas in lood ramen hebben. Maar ook diegenen die in een modern huis wonen en meer privacy willen scheppen kiezen vaker voor glas in lood panelen, als voorzetraam of sierobject.

Naast het dubbelglaszijn er nog legio aan mogelijkheden voor enkele beglazing. Van blank floatglas tot gefigureerd glas, van veiligheidsglas tot voorzetramen en van glas in lood tot spiegels. Tevens verzorgen wij glasbewerkingen zoals slijpen, facetranden en stralen. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het leveren en monteren van ventilatieroosters en of geluidsarme suskasten.

Tevens geven wij 10 jaar garantie op het plaatsen van isolatie glas!!!